DOORDEWEEKS SOEPEN

Bamisoep

11 mei 2014
Bamisoep
Wat eten we vandaag? Deze snelle bamisoep , recept komt uit de Allerhande.
Bamisoep
Recept Afdrukken
Wat eten we vandaag? Deze snelle bamisoep , recept komt uit de Allerhande.
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
Voorbereiden
  1. Kalkoenfilet in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Peultjes schoonmaken. Bosuitjes in smalle ringetjes snijden.
Bereiden
  1. Bereiden In pan 3 el olie verhitten en kalkoen, ui en knoflook 2 minuten zachtjes bakken. 1 Liter water, bouillonblokjes en peultjes toevoegen en soep 3 minuten laten koken. Eieren met zout en peper loskloppen. Rest van olie in koekenpan verhitten en omelet bakken. Omelet oprollen en in plakjes snijden. Mie breken boven soeppan en in 4 minuten op een laag vuur gaar laten worden. Soep op smaak brengen met ketjap en sambal. Bos ui en omelet door soep roeren of in kommen doen en soep erover scheppen. Direct serveren. Enjoy! Bron Allerhande
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.