Bamisoep

Bamisoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Wat eten we vandaag? Deze snelle bamisoep , recept komt uit de Allerhande.
Bamisoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Wat eten we vandaag? Deze snelle bamisoep , recept komt uit de Allerhande.
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
Voorbereiden
  1. Kalkoenfilet in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Peultjes schoonmaken. Bosuitjes in smalle ringetjes snijden.
Bereiden
  1. Bereiden In pan 3 el olie verhitten en kalkoen, ui en knoflook 2 minuten zachtjes bakken. 1 Liter water, bouillonblokjes en peultjes toevoegen en soep 3 minuten laten koken. Eieren met zout en peper loskloppen. Rest van olie in koekenpan verhitten en omelet bakken. Omelet oprollen en in plakjes snijden. Mie breken boven soeppan en in 4 minuten op een laag vuur gaar laten worden. Soep op smaak brengen met ketjap en sambal. Bos ui en omelet door soep roeren of in kommen doen en soep erover scheppen. Direct serveren. Enjoy! Bron Allerhande
Deel dit Recept
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.