Boeren appel/bessen cake

Boeren appelcake, voor FoodBlaBla | De foodblog uit Arnhem | styling en koken door Jacqueline Sluijter, fotografie Sander Damen|© Foodblabla

Boeren appelcake, voor FoodBlaBla | De foodblog uit Arnhem | styling en koken door Jacqueline Sluijter, fotografie Sander Damen|© Foodblabla


Boeren appel/bessen cake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Lekker voor het weekend!
Boeren appel/bessen cake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Lekker voor het weekend!
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Lekker voor het weekend! Een Boeren appel/bessen cake.
  2. Begin met het voorverwarmen van de oven op 160 graden en het snijden van de appel in dunne plakjes. Vervolgens bekleed je de cakevorm met bakpapier. Voor het beslag mix je het meel, de boter, het ei, suiker, vanille en melk met een mixer. Heb je geen mixer? Dan wordt het flink kloppen met de hand, maar dat kan natuurlijk ook. Klop/mix het goed door tot het een mooi samenhangend geheel is geworden. Giet dan het beslag in de cakevorm. Verdeel hierover de gesneden appel en bessen. Tot slot, voordat het cakeje in de oven gaat, strooi je nog een beetje suiker eroverheen. Nu kan hij in de oven voor ongeveer 40 minuten. Enjoy!
Notities

(Fotografie, Sander Damen Styling, Jacqueline Sluijter)

Deel dit Recept
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *