Verwarm de oven voor op 200 °C. Spreid de plakjes deeg uit op het aanrecht en laat ze ontdooien in ca. 10 min.
Maak de bloemkool en broccoli schoon, verdeel ze in kleine roosjes en was ze. Kook de roosjes in ruim water met zout in 3-5 min. beetgaar. Laat ze in een vergiet heel goed uitlekken.
Bestuif het aanrecht met bloem. Leg de plakjes deeg op elkaar en rol uit tot een lab van ca. 30 cm. Vet de quichevorm in met wat olie en bekleed met het deeg. Prik met een vork voorzichtig gaatjes in de bodem. Verdeel de bloemkool en broccoli erover en verkruimel de kaas erboven. Klop de eieren los met de crème fraîche met het zout, peper en nootmuskaat. Schenk het mengsel in de vorm. Bak de taart ca. 20 min. in het midden van de oven. Strooi de amandelschaafsel of andere gemalen noten erover.
Bak de taart nog ca. 15 min. goudbruin en gaar.
Lekker met een tomatensalade.
Enjoy!