Broccoli met chilipeper en cashewnoten

Broccoli met chilipeper en cashewnoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Broccoli met chilipeper en cashewnoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en stoom of kook ze een paar minuten, tot ze beetgaar zijn. Giet af in een vergiet. Verhit een wok of diepe koekenpan op middelhoog vuur. Doe de cashewnoten erin en rooster ze al omscheppend een paar minuten in de hete pan. Houd ze goed in de gaten, omdat ze ineens kunnen verbranden. Als ze goudkleurig zijn, schep je ze in een kom. Doe de olie, chilipeper en knoflook in de pan en warm langzaam 30 seconden tot 1 minuut op, zodat de knoflook de scherpte verliest. Doe de cashewnoten en broccoli erbij, draai het vuur hoger en roerbak een minuut of 2, zodat de broccoli goed vermengd is met de noten, olie, chilipeper en knoflook. Breng op smaak met de sojasaus en dien meteen op. Lekker met kip en cous cous-salade! Enjoy!
Deel dit Recept
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *