Cheesy Bread met kaas uit Kollum
    Ingrediënten
    Instructies
    1. Verwarm je oven voor op 180 graden.

      Rasp de kaas.
    2. Hak de kruiden, pers de knoflook, en roer dit door de olijfolie, breng op smaak met wat zeezout.
    3. Snijd het brood in met een broodmes tot de bodem, zorg ervoor dat je niet helemaal tot de bodem snijdt. zodat de plakken nog aan de bodem vast blijven zitten. Doe dit voorzichtig en maak plakken van ongeveer twee centimeter breed.
    4. Draai het brood een kwartslag en herhaal het snijden, zodat je vierkantjes krijgt van ongeveer twee bij twee centimeter. Smeer het brood in met het olie/kruiden mengsel, dit gaat prima met een kwast, en strooi vervolgens de geraspte kaas erover maar ook tussen het brood. Zorg dat de kaas overal tussen zit.
    5. Verpak het brood in een stuk zilverfolie, zodat hij helemaal is ingepakt, en bak het brood voor 15 minuten, verwijder de folie en bak het brood nu nog voor z’n 5 a 10 minuten totdat het mooi bruin en crispy is.

      Strooi er evt. nog wat zout overheen en enjoy!