Chili con carne in 30 minuten klaar.
Ingredients
Instructions
  1. Snipper de ui en hak de knoflookteentjes fijn. Snij de rode pepers over de lengte open en verwijder eventueel de zaadjes (deze zijn erg heet). Snij vervolgens de rode pepers klein. Verhit olie in een grote pan en voeg de ui, knoflook en de rode pepers toe. Bak dit een minuut of twee terwijl je roert en voeg dan de kruiden toe aan dit mengsel, doe het vuur iets lager maar blijf alles goed door elkaar mengen. Voeg het gehakt toe en maak dit klein, bak dit zachtjes tot het mooi bruin is. Vervolgens voeg je het blikje tomatenpuree toe en bak mee. Knijp het blokje runderbouillon fijn en roer het goed door de chili con carne. Als laatste voeg je de suiker toe met de kidney bonen en mais, alles goed door elkaar roeren. Laat dit voor zo’n 30 minuten heel zachtjes sudderen. Wil je een dunnere chili con carne voeg dan wat water toe. Wij aten de chili met een beetje rijst en yoghurt met mint, maar je kunt het ook gewoon met wat taco’s of tortilla chips eten. Enjoy!