Chocolade ganache paastaartjes met M&M’s eggs
Porties
2kleine taartjes
Porties
2kleine taartjes
Ingrediënten
Voor de ganache
Voor de paastaartjes
Instructies
  1. Vet de vormpjes in met wat boter, smelt de boter voor de koekjesbodem in een pannetje, en roer de koekkruimels er doorheen.
  2. Verdeel de koekkruim over de bodem van de taartvorm, of kleine vormpjes druk goed aan met de bolle kant van een lepel en zet ze voor 15 minuten in de koelkast om uit te harden.
  3. Doe de stukjes chocolade in een mengkom, breng de slagroom samen met de honing aan de kook in een steelpan, giet het mengsel over de chocolade en roer totdat alle chocolade is gesmolten.
  4. Doe de boter erbij en mix met de staafmixer tot een mooie gladde ganache. Verdeel de chocolade ganache over de bodem van de taartjes, garneer met de M&M’s eggs en druk licht aan.
  5. Zet de taart of kleinere taartjes voor minimaal 2 à 3 uur in de koelkast. Enjoy!