Chocolami met kruidnoten en schuimpjes
Servings
6 a 8personen
Servings
6 a 8personen
Ingredients
Instructions
  1. Verkruimel de pepernoten en hak de schuimpjes in kleine stukjes.
  2. Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie en roer goed door.
  3. Meng de gehakte kruidnoten en schuimpjes door de chocolade, en zet het mengsel voor 1 uur in de koelkast.
  4. Leg een dubbele laag vers houdfolie op het werkvlak. Schep het afgekoelde chocolademengsel erop en rol tot een worst. Draai de uiteinden strak dicht als een toffee.
  5. Laat de Chocolami minimaal 3 a 4 uur opstijven in de koelkast.
  6. Verwijder de folie, knoop het touw net zoals bij een echte salamiworst om de worst en rol de Chocolami voorzichtig door de poedersuiker.
  7. Plakjes afsnijden gaat het beste met een voorverwarmd mes.
  8. Enjoy!