Cruffin, the easy way

Hai lieve foodlovers!

Allereerst nog de beste wensen voor het jaar 2016!

Om maar weer met wat food in huis te vallen, dit wordt de snack van 2016 denk ik…..

Het is geen muffin, geen croissant maar het is de cruffin 😉  maar dan op “the easy way” 🙂

cruffin van croissantdeeg 1

cruffin van croissantdeeg

Een heerlijk luchtig hapje die je maakt van een croissantdeeg en vult met heel veel lekkers, bijvoorbeeld Nutella, roomkaas vermengt met blokjes ham of bosbessenjam en verse bosbessen.

cruffin van croissantdeeg 5

cruffin van croissantdeeg

Eet ze als luxe snack, lunch of als ontbijt.. DO THE CRUFFIN!!!

Liefs,

Jacq

cruffin van croissantdeeg

cruffin van croissantdeeg


Cruffin, the easy way
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Cruffin, the easy way
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
6cruffins
Porties
6cruffins
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
    Haal het deeg uit de blikjes en rol het uit. Verdeel in 3 gelijke rechthoeken (zie filmpje).
  2. Rol de rechthoeken op en snijdt over de lengte doormidden. Smeer aan de uiteinde een flinke lik van de vulling, maak er een rolletje van met een vloeiende beweging, en plaats ze in een ingevet bakblik voor muffins.
  3. Bak ze in de oven op 180 graden voor 10 minuten. Enjoy!
  4. Voor de hartige vulling heb ik de monchou gemengd met de hamblokjes.
Deel dit Recept
6 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.