De Crunchy Wrap
    Porties Prep Tijd
    4personen 10minuten
    Kook Tijd Passieve Tijd
    10minuten 20minuten
    Porties Prep Tijd
    4personen 10minuten
    Kook Tijd Passieve Tijd
    10minuten 20minuten
    Ingrediënten
    kruiden voor het gehakt
    Instructies
    1. Verwarm wat olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul en bruin, maak op smaak met de kruiden, voeg de uitgelekte bonen en een scheut Sriracha toe en laat 5 minuten sudderen op zacht vuur totdat alles is ingedikt, doe het gehaktmengsel in een schaaltje maak de pan goed schoon, want deze gebruik je ook om de wraps in te bakken.
    2. Schep in het midden van de tortilla 2 flinke eetlepels van het gehaktmengsel, bestrooi met kaas en crunchy uitjes, beleg met tacochips, schep er een lepel crème fraiche op gevolgd door nog meer kaas en de reepjes sla.
    3. Leg de kleine wrap bovenop de sla, en vouw alles dicht als een cadeautje, (zie instructiefilmpje).
    4. Bak de crunchy wrap in een goed verwarmde koekenpan met wat olie voor ongeveer 5 minuten per kant totdat de wrap mooi bruin en krokant is.
    5. Enjoy!