Falafel, wrap it in a tortilla
Instructies
  1. Laat de kikkererwten en bonen uitlekken in een vergiet en doe alles in een keukenmachine. Rasp de citroen schil erin en voeg de harissa, komijnpoeder, bloem, koriander steeltjes en peper en zout erbij en hak alles fijn in de keukenmachine.
  2. Verhit olijfolie in een pan, en kneed met natte handen 8/10 burgertjes van ongeveer 1,5 cm dik. Leg ze in de pan tot de onderkant goudbruin en krokant is en draai ze daarna pas voorzichtig om. Blijf regelmatig keren voor een mooi krokant resultaat…je moet hier wel een beetje geduld voor hebben, zet een gezellig muziekje aan in de keuken, echt het helpt!
  3. Verwarm de tortilla’s en leg de falafel burgers erop, samen met wat stukjes tomaat een klodder hüttenkäse- dip en wat koriander en citroensap..
  4. Vouw de wrap dicht…(zie foto!) Enjoy! “En begin opnieuw met het bouwen van een wrap! ……………….