Fish-O-Chips Sandwich
Ingrediënten
Voor de sandwich
Voor de tartaarsaus
Voor de doperwtenpuree
Instructies
Voor de saus
  1. Meng alle ingrediënten voor de tartaarsaus door elkaar en zet de saus in de koelkast.
Voor de doperwtenpuree
  1. Kook de erwtjes een paar minuutjes in een klein laagje water met wat zout totdat ze zacht zijn. Spoel af onder koud water, laat ze goed uitlekken in een zeef. Doe ze in een hoge mengbeker samen met de boter, munt, limoensap, zout/peper en mix alles met een staafmixer tot een mooie puree. Bewaar de puree tot gebruik ook in de koelkast.
De vis
  1. Verwarm de oven tot 200 graden en bak de visjes in 10 minuten goudbruin en laat ze even rusten op een rooster. Ik heb het stokbrood heel even mee verwarmd in de oven voor een krokante bite.
Zo maak je het broodje
  1. – Snijd het broodje doormidden
    – Besmeer met de doperwtenpuree
    – Leg de chips erop
    – Dan het visje
    – Vervolgens de plakjes kaas – Een klodder tartaarsaus
    – En dan de bovenkant van het broodje

    Druk het broodje een beetje aan, train je mondspieren! Dit doe je door heel vaak OMG te zeggen, Neem een hap en laat deze verrukkelijke smaak even goed op je inwerken. Zoet, zacht krokant en silky is deze sandwich.

    Of volg het instructie filmpje 🙂

    Enjoy!