Flap Jacks Chocolade
Ingredients
100
g
Havermout (fijngemalen)
of koop gebroken haver
2
el
100 % pindakaas met stukjes
3
el
honing
4
el
kokosolie
50
g
Granola
b.v. Eat natural coffee & walnuts
1
ovenschaal
20 cm of een bakplaat
bakpapier
Voor de topping
Roze, Witte, Melk, Pure Chocolade naar keuze
of gewoon allemaal 🙂
Instructions
Verwarm de oven op 180 graden.
Verwarm de kokosolie, pindakaas en honing in een steelpan op laag vuur, totdat alles vloeibaar is.
Giet het mengsel over de havermout met granola en roer goed door elkaar.
Stort het mengsel in de met bakpapier beklede ovenschaal, en druk het goed aan met de bolle kant van en lepel.
Bak de flap jack voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal de schaal na baktijd uit de oven, en laat het goed afkoelen. Drizzel gesmolten chocolade over het baksel
Laat de chocolade hard worden, en snij de flap jack in repen of blokken. (In een gesloten trommel kan je ze 3 a 4 dagen bewaren.)
Enjoy!