Gazpacho
Ingredients
Voor de soep
1
blikje
tomatenblokjes (arribbiata)
van cubetti verkrijgbaar bij jumbo!
1
rode peper fijngehakt
1
ui fijngesneden
1
sneetje
oud witbrood zonder korst
1
stengel
bleekselderij fijngesneden
1
handje
peterselie
1
scheutje
worchestershiresauce
1
scheutje
rode wijnazijn
citroensap naar smaak
extra vierge olijfolie
1/2
pak
groentesap
voor de garnering
1
halve komkommer in hele kleine blokjes gesneden
1
rode puntpaprika in hele kleine blokjes gesneden
1
gele puntpaprika in hele kleine blokjes gesneden
1
zakje
croutons (of zelfgemaakt)
extra vierge olijfolie
tabasco
Instructions
voor de soep
Doe alles in een blender en mix doorelkaar en zet weg in de koelkast en laat het minimaal 2 uur koud worden.
garnering
Schenk de soep in leuke glaasjes en garneer het met de blokje groenten, croutons en een scheutje olijfolie en evt. nog tabasco voor de extra kik!
Enjoy!