Gemengde paddenstoelen met gnocchi (vegetarisch)
Ingrediënten
Instructies
  1. Boen de paddenstoelen schoon met een borsteltje en hak of scheur ze in grove stukken.
  2. Zet een pan op het vuur met ruim water en wat zout, breng aan de kook.
  3. Verwarm in een koekenpan met antiaanbaklaag wat olijfolie op matig vuur, en fruit de ui aan met 2 takjes tijm en de knoflook. Haal de uien uit de pan en houd ze apart. Zet het vuur hoger en bak nu de paddenstoelen totdat zo mooi bruin van kleur zijn, haal ook deze uit de pan en houd ze even apart.
  4. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  5. Blus de warme koekenpan af met de wijn laat voor 1 minuut koken, doe dan de bouillon en resterende tijm erbij, en laat nog eens 10 minuten koken. Voeg dan de limoenrasp en room toe, roer voorzichtig de paddenstoelen en uien erdoorheen. Laat alles nog even goed warm worden en maak dan op smaak met de truffelolie.
  6. Serveer de paddenstoelensaus met de warme gnocchi en strooi er flink wat van de geraspte Parmezaan overheen.