Gevulde kalkoen rolletjes

Hallo lieve FOODlovers!

Voor By The Grape hebben wij dit heerlijke tussengerecht gemaakt. Gevulde kalkoen rolletjes met kastanjechampignons, ontbijtspek en tijm.

Enjoy

Wijn & Spijs:

”De Valpolicella Corte del Pozze is een fruitige rode wijn met karakter. De kastanjechampignons passen mooi bij de lichte aardse smaak van de wijn. Dit smaakvolle gerecht met kalkoen, kastanjechampignons, ontbijtspek en tijm is heerlijk bij de Valpolicella.” – Chantal Driesen, By the Grape

gevulde kalkoen rolletjes

gevulde kalkoen rolletjes


Gevulde kalkoen rolletjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Gevulde kalkoen rolletjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
  2. Sla de kalkoenfilets plat. Hiervoor kan je het beste een velletje vershoudfolie op de kalkoenfilet leggen en met bijvoorbeeld deegroller of een steelpannetje tot maximaal 1 cm hoog, doe het wel met beleid anders gaat het vlees kapot. Voor de vulling snipper de sjalot en knoflook, snijd de spek en kastanje champignons fijn. Bak alles samen met de tijmblaadjes totdat het lichtbruin wordt, voeg de Parmezaan toe en breng op smaak met peper en zout.
  3. Leg op iedere kalkoenfilet een hoopje van de vulling, rol ze stevig op en zet ze vast met een houten prikker. Bak de rolletjes in een koekenpan bruin in wat olie, leg ze daarna in een ovenschaal en verwarm ze voor 10 à 15 minuten in de oven. Snijd de rolletjes in plakjes verdeel over de borden en drizzel er wat goede olijfolie overheen.
Deel dit Recept
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.