Gevulde Kurkuma eieren met Heinz Ketchup – Kaviaar
Servings Prep Time
4gevulde eieren 20
Servings Prep Time
4gevulde eieren 20
Ingredients
Instructions
  1. Breng een pan met ruim water aan de kook, voeg de eieren toe en de kook de eieren ongeveer 10 à 12 minuten tot ze hard zijn.
  2. Haal de eieren na kooktijd met een lepel uit het water(gooi het gekookte water niet weg), spoel ze vervolgens af met koud water, roer de kurkumapoeder door het gekookte water, pel de eieren en leg ze in het inmiddels geel gekleurde water.
  3. Laat de eieren een half uur staan, totdat ze geel zijn van kleur.
  4. Snijd voorzichtig het kapje van ieder ei en schep met een lepeltje het eigeel eruit.
  5. Prak met een vork, de avocado en eigeel in een kom of pureer met een staafmixer tot een glad mengsel, dit laatste voor een mooi smeuïg resultaat.
  6. Breng het mengsel op smaak met een snufje zout, citroensap, mayonaise, zout, Cayenne en knoflookpoeder.
  7. Vul de eieren met zorg met het eimengsel, en garneer met 1 asperge tip, krokante stukjes bacon en Heinz tomatenketchup.