Goulash met Aardappel Rösti rondjes
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook 5 min. op laag vuur.
  2. Voeg het vlees, komijnpoeder, paprikapoeder, peper en eventueel zout toe en bak 5 min. Doe het bouillonblokje en kokende water erbij en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat in 2 tot 3 uur gaar stoven met de deksel schuin op de pan. Roer af en toe.
  3. Voeg de paprika en tomaat toe aan het vlees. Schep om en laat in 15 min. gaar worden met de deksel schuin op de pan.
  4. Verarm ondertussen de oven op 200 graden
  5. Bak de rösti voor 10 minuten, haal uit de oven bestrooi met kaas en zet nog voor 2 minuten terug in de oven totdat de kaas gesmolten is.
  6. Schep de goulash in een leuke ovenschaal naar keuze, lege de gebakken rösti schijven bovenop de goulash, garneer met verse tijm of peterselie.
  7. (Tip, hou je van een gebonden goulash, dan kan je het binden met maïzena.)
  8. Enjoy!