Granola Ontbijt Taart
Servings
Prep Time
4
personen
5
minuten
Cook Time
Passive Time
20
minuten
25
minuten
Servings
Prep Time
4
personen
5
minuten
Cook Time
Passive Time
20
minuten
25
minuten
Ingredients
250
g
Granola naar keuze
4
el
kokosolie
gesmolten
50
ml
honing
1
eiwit
1
bakvorm met losse bodem
20 cm doorsnede
voor de vulling
300
ml
Griekse dikke yoghurt
1
zakje
vanillesuiker
aardbeien
gewassen
blauwe bessen
gewassen
bramen
gewassen
garnering
50
g
amandelschaafsel
geroosterd
verse munt
fijngehakt
meer honing
Instructions
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Smelt de kokosolie in een steelpan op laag vuur, roer de honing, Granola en eiwit erdoor en meng alles goed door elkaar.
Schep en verdeel het Granola mengsel over de taartvorm, druk het deeg met de bolle kant van een lepel aan, (zie foto).
Zet de taart in het midden van de oven en bak de taartbodem in circa 15 tot 20 minuten mooi goudbruin.
Haal na baktijd uit oven en laat volledig afkoelen.
Roer intussen voor de vulling de yoghurt met de suiker door elkaar.
Schep het yoghurtmengsel op de taartbodem, strijk glad met een lepel, en verdeel het fruit over taart.
Garneer met de amandelschaafsel en evt. nog wat verse munt.