Granola Ontbijt Taart
    Porties Prep Tijd
    4personen 5minuten
    Kook Tijd Passieve Tijd
    20minuten 25minuten
    Porties Prep Tijd
    4personen 5minuten
    Kook Tijd Passieve Tijd
    20minuten 25minuten
    Ingrediënten
    voor de vulling
    garnering
    Instructies
    1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
    2. Smelt de kokosolie in een steelpan op laag vuur, roer de honing, Granola en eiwit erdoor en meng alles goed door elkaar.
    3. Schep en verdeel het Granola mengsel over de taartvorm, druk het deeg met de bolle kant van een lepel aan, (zie foto).
    4. Zet de taart in het midden van de oven en bak de taartbodem in circa 15 tot 20 minuten mooi goudbruin.
    5. Haal na baktijd uit oven en laat volledig afkoelen.
    6. Roer intussen voor de vulling de yoghurt met de suiker door elkaar.
    7. Schep het yoghurtmengsel op de taartbodem, strijk glad met een lepel, en verdeel het fruit over taart.
    8. Garneer met de amandelschaafsel en evt. nog wat verse munt.