Griezel Eieren…probeer maar als je durft!

Hi Foodlovers!

Deze moet je proberen, ze zien er Griezelig uit, maar zijn gruwelijk lekker!

Gevulde eieren met een creamy wasabi vulling, met een wauw effect!

Enjoy!

Griezel Eieren...probeer maar als je durft

Griezel Eieren…probeer maar als je durft


Griezel Eieren...probeer maar als je durft!
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Griezel Eieren...probeer maar als je durft!
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de eieren met de blauwe bessen in een kookpan en vul de pan royaal met water tot de eieren helemaal onder water staan. Breng aan de kook, en kook de eieren voor 5 minuten, zet het vuur uit en laat het geheel 10 minuten staan.
  2. Haal ze dan één voor één voorzichtig uit het water(gooi het water niet weg!!!) en tik met de achterkant van een lepel voorzichtig scheurtjes(barstjes) in de schil. Leg de eieren in een schaal en giet het bessenwatertje over de eieren. Laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur, zet het dan minimaal voor één nacht en een halve dag in de koelkast voor het beste resultaat.
  3. Pel de eieren voorzichtig, snijd de eieren doormidden en lepel voorzichtig het eigeel eruit.
  4. Meng het eigeel samen met de roomkaas, wasabi, groen kleurstof en een snufje zout goed door elkaar, dit gaat heel erg goed in een keukenmachine, of met een vork.
  5. Doe de vulling in een spuitzak met een gekarteld mondstukje en spuit in en over de eierhelften. Strooi vlak voordat je ze serveert een beetje zwart sesamzaad over.
  6. Enjoy!
Deel dit Recept
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.