Hollandse Garnalencocktail met Whiskysaus

Hi foodlovers!

Heerlijk die traditionele hapjes van vroeger, zoals deze Hollandse garnalencocktail.

Bij ons thuis werd deze lekkere cocktail erg gewaardeerd!

Nu zoveel jaar later maak ik het nog steeds.

Hollandse garnalencocktail met whiskysaus 01

Hollandse garnalencocktail met whiskysaus

 

Garnalencocktail
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Garnalencocktail
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4personen
Porties
4personen
Instructies
  1. Meng voor de whiskey saus, de ketchup, mayo, citroensap en whisky, in een kommetje door elkaar. Voeg naar smaak nog wat zwarte gemalen peper toe.
  2. Verdeel de gesneden sla over de cocktailglazen, gevolgd door de garnalen en tot slot gaat er een flinke lepel cocktailsaus overheen.
  3. Voor de liefhebber met wat pit, strooi er nog wat cayennepeper overheen.
  4. Enjoy!
Deel dit Recept
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.