Italiaanse aardappel-knoflooksoep

Italiaanse aardappel-knoflooksoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Italiaanse aardappel-knoflooksoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Notities

Verwarm de olijfolie in een soeppan en fruit de ui, knoflook en majoraan op lage stand in 5 à 8 minuten glazig maar niet bruin. Voeg de aardappelblokjes en bouillon toe en laat aan de kook komen. Kook de aardappel in circa 10 minuten gaar. Voeg de mascarpone toe en pureer de soep met een staafmixer. Breng de soep verder op smaak met zout en peper en serveer met Parmezaanse kaas. Lekker met pizzabroodjes met spek.

Tip,
Je kunt de mascarpone vervangen door (kook)room
Enjoy!
Bron, boodschappen

Deel dit Recept
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *