Kaas Taco’s Pulled Chicken
Porties Prep Tijd
2 a 3personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
6minuten 25 a 30minuten
Porties Prep Tijd
2 a 3personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
6minuten 25 a 30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 200 graden.
  2. Zorg dat je een pollepel of plastic buis ergens hebt hangen zodat je er straks de kaas taco’s overheen kan hangen, zodat ze kunnen uitharden.
  3. Doe de uienringen in een kommetjes knijp het sap van 1 limoen hierboven uit roer om en laat de uienringen marineren tot aan gebruik.
  4. Verwijder de huid van de kippenpoten, verwijder de botjes, en trek het vlees van de kip in kleine draderige stukjes, en roer de BBQ saus door de kip.
  5. Verdeel de geraspte kaas in rondjes van 15 cm doorsnede, op een met bakpapier beklede bakplaat, en houd 2 cm afstand tussen de rondjes.
  6. Bak de kaas taco schelpen in de oven voor 6 tot 8 minuten, haal uit de oven laat ze 1 a 2 minuten afkoelen, haal ze voorzichtig van de bakplaat en hang ze over de pollepel of iets anders om uit te harden.
  7. Bak ondertussen de kip in een hete koekenpan totdat de kip lichtbruin is en lekker aangebakken.
Aan de slag met het maken van de Taco
  1. Schep een lepel zure room in de taco, dan wat pulled chicken, plakjes Jalapeno, ui, verkruimel wat feta over de taco, en tot slot garneren met koriander en Sriracha Mayonaise of andere saus naar keuze.
  2. Enjoy!