Kabeljauw au Papillote

Hi Foodlovers!

Yes, het is zomer!

En dat kan maar één ding betekenen, we gaan voor heerlijke lichte zomerse gerechtjes, bijvoorbeeld kabeljauw au papilotte, oftewel een visje gebakken in papier.

Heerlijk met een gekoeld glas Sauvignon Blanc.

Enjoy!

Kabeljauw au Papillote

Kabeljauw au Papillote


Kabeljauw au Papillote
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Kabeljauw au Papillote
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Leg de 2 velletjes bakpapier op een bakplaat.
  3. Beleg beide velletjes bakpapier met plakjes aardappel, citroen, asperges, en leg hier bovenop de kabeljauwfilet.
  4. Bestrooi de vis met peper en zout, en bestrijk ieder visje met 1 el pesto en leg het trosje tomaat erop. Vouw het pakketje goed dicht totdat het pakketje echt dicht zit, want het mag niet lekken. Je kunt hem als een ‘snoeppapiertje’ dichtvouwen en voorzichtig opdraaien, en aan de uiteinde bind je een touwtje eromheen.
  5. Bak in de oven voor 25 minuten, haal uit de oven en laat ze rusten voor 2 minuten.
  6. Leg de pakketjes op een bord en vouw ze voorzichtig open. Enjoy!
Deel dit Recept
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.