Kabeljauw au Papillote
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Leg de 2 velletjes bakpapier op een bakplaat.
  3. Beleg beide velletjes bakpapier met plakjes aardappel, citroen, asperges, en leg hier bovenop de kabeljauwfilet.
  4. Bestrooi de vis met peper en zout, en bestrijk ieder visje met 1 el pesto en leg het trosje tomaat erop. Vouw het pakketje goed dicht totdat het pakketje echt dicht zit, want het mag niet lekken. Je kunt hem als een ‘snoeppapiertje’ dichtvouwen en voorzichtig opdraaien, en aan de uiteinde bind je een touwtje eromheen.
  5. Bak in de oven voor 25 minuten, haal uit de oven en laat ze rusten voor 2 minuten.
  6. Leg de pakketjes op een bord en vouw ze voorzichtig open. Enjoy!