Kerstboom van bladerdeeg | Hartig

Hi foodlovers!

Het is bijna kerst, the most wonderful time of the year!

Deze hartige Kerstboom, gemaakt van roomboterbladerdeeg is zo gemaakt.

Lekker bij het kerstontbijt, brunch, lunch, of gewoon als snack.

TIP:

Maak ook eens een zoete variant, met als vulling Nutella en strooi er na afloop, lekker veel poedersuiker overheen.

Enjoy!

Kerstboom van bladerdeeg

[/caption]

Kerstboom van bladerdeeg

[/caption]

Kerstboom van bladerdeeg

[/caption]

Kerstboom van bladerdeeg

Kerstboom van bladerdeeg


Kerstboom van bladerdeeg
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Kerstboom van bladerdeeg
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rol het bladerdeeg uit, halveer in 2 gelijke delen, en bestrijk om en om met de groene pesto en tomatentapenade. (zie foto)
  3. Leg de tweede plak bladerdeeg er bovenop.
  4. Maak met een mesje langs beide kanten inkepingen, van ongeveer 1 cm, (zie foto.)
  5. Draai elke reepje rond als een spiraal.
  6. Klop het ei los in een kommetje en bestrijk hiermee de boom.
  7. Zet vervolgens in oven en bak de kerstboom voor 15 à 20 minuten. (goed in de gaten houden)
  8. Enjoy!
Deel dit Recept
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.