Knollenmix-stamppot met gehaktballetjes

Knollenmix-stamppot met gehaktballetjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Ook de kinderen zullen hier heerlijk van smullen!
Knollenmix-stamppot met gehaktballetjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Ook de kinderen zullen hier heerlijk van smullen!
Instructies
  1. Zet de aardappelen, knolselderij, wortels, ui en venkel met de bouillon en 10 g boter op en breng aan de kook. Draai het vuur laag en kook met deksel op de pan in 25-30 min. gaar. Meng het gehakt met de kruidenmix en het ei en draai er kleine balletjes van. Verwarm de rest van de boter in een kleine braadpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. Leg het deksel schuin op de pan en laat op laag vuur 10-15 min. zachtjes bakken, keer nu en dan. Giet het aardappelmengsel af en vang het vocht op. Stamp de knollenmix grof, voeg evt. wat van het vocht toe voor een smeuïg geheel en breng op smaak met zout en peper. Voeg 100 ml van het vocht toe aan het gehaktvet en roer op wat hoger vuur goed om. Serveer de stamppot met de gehaktballetjes en jus. Bereiden ± 35 min. Enjoy! Bron, delicious
Deel dit Recept
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *