Kokosrijst met zwarte sesamzaadjes en tuinkers
Ingrediënten
  • 1blikje kokosmelk
  • 1/2blikje warm watergebruik hiervoor het lege blikje van de kokosmelk
  • 1blikje basmatirijstgebruik hiervoor het lege blikje van de kokosmelk
Instructies
  1. Voor de perfecte kokosrijst doe je het volgende:
    1. Zet een pannetje op het vuur en doe hier vervolgens de rijst in.
    2. Schenk de kokosmelk en het warme water in de pan en roer het geheel even goed door.
    3. Breng het vocht aan de kook. Draai zodra het vocht kookt het vuur laag en doe de deksel op de pan. Laat de rijst nu op laag vuur garen en zit er verder niet meer aan.
    4.Haal de pan van het vuur als de rijst gaar is, maak met een vork de rijst een beetje los.

    Wat je overhoudt is heerlijk geurende kokosrijst. Strooi wat tuinkers en zwarte sesamzaadjes over de rijst, dat staat niet alleen mooie maar smaakt ook lekker.