Lente broodcake
Servings
6personen
Servings
6personen
Ingredients
Instructions
  1. Snij het casinobrood over de lengte in 4 gelijke plakken. Met of zonder korst aan jou de keuze.
  2. Smeer op de onderste laag royaal de bietenspread.
  3. Op de 2e laag gaat de surimi /krab salade van Johma.
  4. De 3e laag besmeer je eerst met de kruidenkaas light, en daarna leg je de dun geschaafde plakje komkommer er bovenop.
  5. En op de 4e laag tevens de laatste, smeer je rest van de kruidenkaas, en daarop leg je de plakjes zalm.
  6. Stapel alle broodplakken op elkaar, totdat het weer één casinobrood wordt, wikkel de broodcake in vers houdfolie en leg de cake voor twee uur in de koelkast.
  7. Na twee uur in de koelkast haal je de broodcake uit de folie, en zet je hem alvast op een plank waarop je de cake ook gaat serveren.
  8. Nu kan je de cake gaan versieren, bestrijk de cake eerst rondom met de kruidenroomkaas aan de buitenkant, dit gaat het beste met de bolle kant van een lepel of met een spatel. Leg bovenop de broodcake de plakjes ei, radijs, kiemen en versier de buitenkant rondom met de bieslook en asperges, en ook nog wat kiemen.
  9. Bestrooi de broodcake e.v.t met wat versgemalen peper. Enjoy!