Mac & Cheese
Porties
4personen
Passieve Tijd
30minuten
Porties
4personen
Passieve Tijd
30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de macaroni beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Smelt de boter in een grote pan of braadpan, voeg de bloem erbij en bak een paar minuutjes, blijf roeren met een houten lepel.
  3. Schenk in kleine beetjes de melk en slagroom erbij. Roer goed! Je wilt geen klontjes in je saus krijgen.
  4. Als de saus gebonden is, haal je de pan van het vuur en roer beetje voor beetje de geraspte kaas door de saus, totdat alles gesmolten is, breng op smaak met flink wat peper en beetje zout.
  5. Doe de gekookte macaroni in een grote kom, giet de kaassaus over de pasta en meng heel erg voorzichtig door elkaar.
  6. Smelt de boter in een steelpan, roer de smokey paprikapoeder en panko door de boter.
  7. Schep de pasta in een ingevette ovenschaal, verdeel de panko over de pasta, bak in de oven voor 10 a 15 minuten.
  8. Enjoy!