Paaseitjes van Dadel Pindakaas en pure Chocolade
Porties Prep Tijd
18 paaseitjes 5minuten
Passieve Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
18 paaseitjes 5minuten
Passieve Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Maal de dadels fijn in een foodprocessor, of hak ze heel erg fijn met een keukenmes.
  2. Doe ze in een mengkom, doe de pindakaas, cacao nips, fijngemalen pinda’s erbij en kneed met je handen alles goed door elkaar tot een stevige massa. Rol er met je handen …eitjes van.
  3. Verwarm de chocolade au bain-marie, en haal met 2 vorken één voor één de eitjes door de gesmolten chocolade. Leg ze voorzichtig op een schaaltje bedekt met bakpapier. Bestrooi met een klein beetje zeezout en eventueel wat gemalen pinda’s. Laat ze uitharden in de koelkast voor 15 minuten.
  4. Heb je nog wat gesmolten chocolade over, giet dit dan alsnog in een dun straaltje over de paaseitjes, dit doe je met een lepel, zo krijgen ze een luxe uitstraling.