Pasta Cavolo nero en worst
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de pasta in ruim kokend water met voldoende zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en houdt 1 kopje kookvocht apart.
  2. Verwarm 2 el olie in de koekenpan, bak de bacon bruin, voeg de, knoflook, worstvulling toe aan de pan en bak rul totdat het vlees gaar is. Voeg de tomaatjes en cavolo nero toe en bak ook dit een paar minuten mee totdat de kool licht geslonken is.
  3. Maak op smaak met chilivlokken, peper/zout en de rest van de olijfolie, zwenk de gekookte pasta en wat van het kookvocht erdoorheen, en warm alles nog even goed door. Garneer dit gerecht met geschaafde Pecorino of Parmezaan.
  4. TIP, in plaats van cavolo nero kan je ook boerenkool of groene kool gebruiken in dit gerecht. Enjoy