Pompoen Paella uit de oven

Hi foodlovers!

Herfstachtig lekker dat is deze Pompoen paella uit de oven.

Enjoy!

Wijn & Spijs

“Dit hartige en stevige herfstgerecht past perfect bij de krachtige Granza Ribera del Duero. Het fruitkarakter komt helemaal naar voren in de wijn dankzij het zoetje van de pompoen. Het hartige van de Parmezaan laat het geheel mooi samensmelten.”

Verkrijgbaar bij By the Grape

Pompoen paella uit de oven

Pompoen paella uit de oven

Pompoen paella uit de oven

Pompoen paella uit de oven


Pompoen Paella uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Pompoen Paella uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Verwarm de oven op 200 graden.
  2. Meng de paneer samen met 2 el olijfolie, de Parmezaan, peterselie en pompoenpitten door elkaar, en houd apart.
  3. Was de pompoen, snij hem in parten van circa 1 cm dik en verwijder de pitten, laat de schil eraan zitten.
  4. Verwarm de pan op matig vuur samen met de boter en 1 el olijfolie, voeg de Risottorijst toe en bak deze voor 1 a 2 minuten, blus af met de bouillon en wortelsap en breng aan de kook.
  5. Voeg de limoensap toe, strooi de helft van het paneer/kaasmengsel eroverheen en leg de parten Pompoen er in een rondje dakpansgewijs bovenop.
  6. Bak de Pompoenpaella voor 30 minuten in de oven, haal uit de oven en strooi de rest van het Paneermengsel over de rijst, zet nog even terug in de oven voor een paar minuten.
  7. Haal uit de oven en strooi er nog wat verse Peterselie overheen.
  8. Enjoy!
Deel dit Recept
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *