Rijstsalade met kip en mango
Ingrediënten
voor de salade
voor de dressing
Instructies
  1. Kook de rijst volgens de verpakking samen met 2 el kokosrasp, en laat het afkoelen.
  2. Kruid de kip met de kerriepoeder en peper en zout, en bak de kip in een hete koekenpan gaar in wat olie. Laat de kip afkoelen, snijd de kip in mooie kleine blokjes en houd dit apart.
  3. Maak de dressing en zet apart.

    Meng in een grote kom alle ingrediënten voor de salade voorzichtig door elkaar, en maak op smaak met de dressing, zet de salade in de koelkast zodat hij een beetje kan koelen.
  4. Serveer de salade bijvoorbeeld in een halve kokosnoot, of anders in een gezellig schaaltje. Garneer de salade met een partje limoen en strooi er de rest v.d. kokosrasp overheen en eindig met de nootjes. Een heerlijke salade waar je iedereen heel erg blij mee gaat maken. Enjoy!
    Tip, minder pit laat het pepertje dan weg