Rode biet met geitenkaas crème en nootjes

Hallo lieve foodlovers,

Voor By The Grape hebben wij dit heerlijke voorgerecht gemaakt. Rode biet met geitenkaas crème en nootjes. Een kleurrijk en vooral smakelijk voorafje en makkelijk te maken voor de komende drukke feestdagen.

Wijn & Spijs:

”Spannende combinatie maar de aardse smaken van de rode biet en de frisse smaak van de geitenkaas doen het uitstekend bij deze wijn. De nootjes maken het geheel af.” – Chantal Driesen, By the Grape

Rode biet met geitenkaas crème en nootjes

Rode biet met geitenkaas crème en nootjes

Rode biet met geitenkaas crème en nootjes

Rode biet met geitenkaas crème en nootjes


Rode biet met geitenkaas crème en nootjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Rode biet met geitenkaas crème en nootjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de bietjes in mooie dunne plakjes, dit gaat het beste met een mandoline. Snijd er ook een paar blokjes van.
  2. Doe de geitenkaas in een kom en roer de, rode peper, limoensap, bieslook, limoenrasp en crème fraiche er doorheen.
  3. Dek het schaaltje af met wat folie en zet het in de koelkast voor 30 minuten.
  4. Fruit het sjalotje aan in wat olijfolie(dit mag niet bruin worden) en laat het even afkoelen en roer door de geitenkaas crème.
  5. Verdeel de plakjes biet over 4 borden, doe de geitenkaas crème in een spuitzak en spuit mooie toefjes op de plakjes biet en leg de blokjes eromheen, meng de salade met wat citroensap en olijfolie en garneer op het bord.
  6. Maak op smaak met verkruimelde walnoten en peper en zout.
Deel dit Recept
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.