Rode biet met geitenkaas crème en nootjes
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de bietjes in mooie dunne plakjes, dit gaat het beste met een mandoline. Snijd er ook een paar blokjes van.
  2. Doe de geitenkaas in een kom en roer de, rode peper, limoensap, bieslook, limoenrasp en crème fraiche er doorheen.
  3. Dek het schaaltje af met wat folie en zet het in de koelkast voor 30 minuten.
  4. Fruit het sjalotje aan in wat olijfolie(dit mag niet bruin worden) en laat het even afkoelen en roer door de geitenkaas crème.
  5. Verdeel de plakjes biet over 4 borden, doe de geitenkaas crème in een spuitzak en spuit mooie toefjes op de plakjes biet en leg de blokjes eromheen, meng de salade met wat citroensap en olijfolie en garneer op het bord.
  6. Maak op smaak met verkruimelde walnoten en peper en zout.