Roti kip masala
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de kippendijen in een schaal doe de knoflook erbij, bestrooi met de masala mix, zorg ervoor dat de kruidenmix goed rondom de kip zit, laat het afgedekt met folie marineren voor 30 minuten.
  2. Verhit een flinke scheut olie in een hoge pan b.v. een wok, fruit hierin de ui aan voor een paar minuten. Doe kippendijen erbij en bak ze aan beide kanten lichtbruin, giet de kippenbouillon erbij, leg voorzichtig de Madame Jeanette erbij (mag niet kapot gaan) breng aan de kook, laat op zacht vuur 30 minuten pruttelen.
  3. Verwijder de Madame Jeanette, doe de aardappelparten en hard gekookte eieren erbij en laat nog voor 20 minuten meekoken totdat de aardappel gaar is.
  4. Verwarm in een andere koekenpan olie en roerbak hierin de kousenband en spitskool voor ongeveer 5 tot 10 minuten, schep 2 flinke eetlepels braadvocht van de kip en giet dit over de groenten voor smaak.
  5. Verwarm de roti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Serveer de kip met een warme roti pannenkoek, en natuurlijk eet je met je handen. Scheur een stuk van de roti en scoop hiermee het gerecht op. Voor de liefhebber, eet kleine stukjes madame janet erbij als je durft. Enjoy