Salade Nicoise warm gerookte zalm
Servings Prep Time
2personen 10 minuten
Cook Time Passive Time
20minuten 30minuten
Servings Prep Time
2personen 10 minuten
Cook Time Passive Time
20minuten 30minuten
Ingredients
voor de yoghurt dressing
Instructions
  1. Was de krieltjes en kook ze in ruim water met zout 10 minuten, giet af en houdt apart.
  2. Kook in een ander pan de bonen in ruim water met zout 6 minuten, giet af en spoel na met koud water houdt ook deze apart.
  3. Roer voor de dressing alle ingrediënten goed door elkaar tot een gladde saus en verdun met 1 el water.
  4. Roer 2 el dressing en 1 el olijfolie door de gekookte krieltjes, schep goed door elkaar en zet in de koelkast.
  5. Pel de eieren en halveer ze. Breek de zalm in grove stukken.
  6. Haal de krieltjes uit de koelkast, leg ze op de schaal samen met de tomaatjes, bonen, olijven, stukken zalm, uienringen en de medium gekookte halve eieren. Serveer de overgebleven dressing er apart bij in een schaaltje. Maak op smaak met peper en zout en eventueel nog wat bieslook.
  7. Enjoy!