Smashed burger met mosterdkaviaar
  Porties
  4burgers
  Porties
  4burgers
  Ingrediënten
  Voor de mosterdkaviaar
  Voor de smashed burger
  Instructies
  Begin met het maken van de mosterdkaviaar!
  1. Doe alle ingrediënten in een steelpan zet op het vuur en breng aan de kook, zet het vuur zacht en laat voor 10 tot 15 minuten koken. Laat afkoelen en bewaar het in een wekpotje. Houdbaar voor ongeveer 2 weken.
  De smashed burger
  1. Meng voor het sausje van de burger de mayonaise, mosterd en ketchup door elkaar houd apart.
  2. Halveer de burgers en draai er gelijke bolletjes van. Per burger gebruik je 2 bolletjes dus in totaal heb je 8 bolletjes nodig.
  3. Snijd de broodjes doormidden, verwarm de skilletpan, besmeer de broodjes met boter en bak de brood voor een paar minuten in de pan tot ze lichtbruin verkleuren. Houd de broodjes apart klaar voor gebruik
  4. Doe weer wat boter in de pan laat het smelten leg het bolletje vlees in de pan met daarop het bakpapiertje en druk met de steelpan het vlees plat, verwijder het papiertje, bestrooi met peper en zout uit de molen en bak voor 1 tot 2 minuten op middelhoog vuur, draai de platte burger voorzichtig om met een platte spatel en bak ook deze kant voor 1 minuten krokant.
  5. Besmeer de broodjes met een dun laagje van de saus, beleg met uien en sla, de warme burger en de plakjes kaas. Leg de volgende burger erop met wat kaas en eindig met een flinke lepel van de mosterdkaviaar on top. Kapje erop en happen maar! Enjoy!