Snelle pan paella met chorizo
    Porties Prep Tijd
    2 tot 3personen 10minuten
    Kook Tijd
    30minuten
    Porties Prep Tijd
    2 tot 3personen 10minuten
    Kook Tijd
    30minuten
    Ingrediënten
    Paella
    Garnering
    Instructies
    1. Verhit een grote hapjes of koekenpan met een scheut olijfolie op middelhoog vuur en bak de blokjes chorizo 4 min, roer regelmatig door met een houten lepel. Voeg de ui, paprika, knoflook, teen knoflook, kerrie poeder, paprikapoeder, Cayenne peper toe en fruit 3 min. mee op laag vuur.
    2. Roer de rijst erdoorheen, schenk de bouillon erbij breng aan de kook, zet het vuur laag doe deksel erop en laat 10 tot 15 minuten koken totdat alle bouillon is opgezogen is door de rijst en totdat het gaar is.
    3. Garneer evt. met partjes citroen en verse basilicum of peterselie, het is maar net wat je voor handen hebt.