Tosti Pindakaas & Jam met een crunchy laagje.
Maaltijd
DOORDEWEEKS
Ingrediënten
4
dikke
sneeën wit brood
100
gram
Frosties van Kellogg’s
pindakaas
aardbeienjam
Voor het ei mengsel
3
eieren
1
tl
kaneelpoeder
1/2
tl
nootmuskaat
1
el
Witte kristalsuiker
1
snufje
zout/peper
1
tl
vanille-extract
1
scheut
volle melk
1
scheut
Koffieroom
(of slagroom)
50
gram
roomboter
om in te bakken
1
Koekenpan met antiaanbaklaag
Instructies
Maal de Frosties fijn in een keukenmachine of met een vijzel.
Klop de eieren los met een garde, samen met de ingrediënten voor het eimengsel.
Neem twee diepe borden één voor het eimengsel en één voor de gemalen frosties.
Besmeer de ene boterham met pindakaas en de andere met de aardbeienjam.
Leg op elkaar, en haal door het ei mengsel, en vervolgens door de gemalen Frosties.
Smelt de roomboter in de koekenpan op zacht vuur, en bak de tosti voor 2 tot 3 minuten aan beide kanten bruin en krokant.
Direct serveren. Enjoy!