Venkelsoep met kabeljauw

Hallo foodlovers,

Willen jullie je lovers, vrienden, kennissen, familie of gewoon je zelf eens lekker verwennen. Maak dan dit heerlijke romige venkelsoepje met kabeljauw, dan zet je echt iets bijzonders op tafel.

Liefs,
Jacq

Venkelsoep met kabeljauw

Venkelsoep met kabeljauw


Venkelsoep met kabeljauw
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Romige venkelsoep met Pastis/en stukje op de huid gebakken kabeljauw.
Venkelsoep met kabeljauw
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Romige venkelsoep met Pastis/en stukje op de huid gebakken kabeljauw.
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Halveer de venkel, houd het groen apart en snijd de knollen in reepjes.

    Fruit de sjalot glazig in de olie. Voeg de knoflook en venkelreepjes toe en roerbak 2 minuten mee.

    Schenk de helft van de bouillon erbij en laat 15 minuten zachtjes koken of tot de venkel zacht is. Pureer de venkel met een staafmixer of in een keukenmachine. Roer de room, Pernod en de rest van de bouillon erdoor en warm nog even door.

    Bak de stukjes vis op de huidkant in een hete pan tot het krokant is en strooi er op het laatst wat zeezout op. Schep de soep in borden en leg het gebakken stukje vis erin, maal er zwarte peper boven. Druppel er voorzichtig de olie overheen.

    Enjoy! Extra benodigd Staafmixer of keukenmachine.
Deel dit Recept
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *