Vietnamese springrolls

Vietnamese springrolls
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voor 8 stuks
Vietnamese springrolls
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voor 8 stuks
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng het citroengras met de knoflook, gemberwortel, goela djawa en vissaus. Roer het vlees erdoor en laat het vlees ca. 30 minuten marineren. Bak het vlees met marinade op hoog vuur totdat het vlees gaar is. Week de noedels volgens de gebruiksaanwijzing. Week de rijstvellen volgens de gebruiksaanwijzing in warm water tot ze zacht zijn. Leg op elk rijstvel een blaadje sla en verdeel daarover wat geweekte noedels, wortelreepjes, vlees, sesamzaad, koriander- en muntblaadjes. Vouw de zijkanten van de rijstvellen naar binnen en rol de rijstvellen op. Steek er op het laatst nog wat korianderblaadjes tussen, zodat die mooi transparant door het rijstvel heen te zien zijn. Bewaar de springrolls tot gebruik onder een vochtige doek, dan drogen ze niet uit. geniet ervan! Serveren met Nuoc Cham./chili saus.
Deel dit Recept
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *