Vleesstoofschotel met pure Chocolade
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 200 graden.
  2. Verwarm een braadpan met de olijfolie, bestrooi het vlees licht met wat zout en de bloem. Braad het vlees totdat het rondom bruin is.
  3. Voeg de gesneden groenten toe plus de komijn-, koriander- en paprikapoeder en bak dit voor 1 a 2 minuut mee in de pan op laag vuur, goed roeren.
  4. Voeg de wijn toe laat het even meekoken, giet de bouillon en de tomatenblokjes erbij, en voeg tot slot, laurierblad, kaneelstok en tijm toe aan de stoof.
  5. Doe de deksel op de pan, zet het vuur op de laagste stand en laat minimaal voor 2 uur gaar stoven.
  6. Blijf tussendoor een beetje roeren, als het vlees gaar is laat het dan licht afkoelen en roer dan voorzichtig de chocolade erdoor.