Watermeloen met chocodip en verschillende toppings
Porties
8stukjes
Porties
8stukjes
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de hazelnoten in een klein ovenschaaltje en rooster ze voor ongeveer 10 minuten, of tot ze mooi bruin zijn (houd ze wel even goed in de gaten). Laat de hazelnoten afkoelen en vijzel ze vervolgens tot kleine stukjes. Of hak ze met een mes fijn.
  3. Snij de watermeloen in plakken (ongeveer 1 1/2 cm dik) en dan in parten. Leg ze voor 15 minuten in het vriesvak. Tip, wil je een ijsstokjes in de watermeloen, maak dan eerst met mesje een inkeping in de schil. Hierdoor kan je het ijsstokje er makkelijker doorheen doorheen prikken.
  4. Smelt de chocolade au bain marie en dip de watermeloenpunt erin en strooi één van de diverse sprinkels eroverheen. Leg de punten in de koelkast op een vetvrij papiertje en laat de chocolade minimaal een half uur hard worden.

    Enjoy