Witte Tiramisu met Limoncello
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediënten
Voor de siroop
Instructies
  1. Schil de helft van de sinaasappel met een dunschiller, zonder het witte gedeelte van de schil en snijdt de schil in dunne reepjes, doe ze in een steelpan en knijp het sap van de sinaasappel erboven uit.
  2. Voeg de Limoncello en de honing toe en laat het mengsel op laag vuur inkoken tot een siroopje, roer de koude espresso erdoor en houd apart.
  3. Leg de stukjes lange vinger in een schaaltje en besprenkel met de siroop, laat 5 minuten intrekken. Klop de mascarpone, yoghurt en vanille luchtig door elkaar.
  4. Leg op de bodem van ieder glas 4 stukjes lange vinger, schep er een flinke lepel van het mascarpone/yoghurt mengsel bovenop en garneer met 3 a 4 framboosjes. Herhaal dit nogmaals. Strooi er tot slot de witte chocoladerasp overheen en garneer met een takje munt. Enjoy!