Zoete aardappelchips

Hallo lieve foodlovers!

Zijn jullie ook zo dol op chips? Maar wil je soms ook aan de lijn denken? Maak dan eens deze heerlijke crispy zoete aardappelchips met paprikapoeder en zeezout. Simpel maar boordevol smaak.

zoete aardappelchips

zoete aardappelchips


Zoete aardappelchips
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Zoete aardappelchips
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 200 graden.
    Snijd de zoete aardappel in dunne plakjes. Dit gaat het makkelijkst met een mandoline. Meng de plakjes met de olie en paprikapoeder.

    Leg de zoete aardappel plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze voor ongeveer 30 minuten. Keer de plakjes halverwege de tijd een keer om.
    Houdt ze goed in de gaten want niet iedere oven is hetzelfde, ze kunnen snel bruin kleuren.

    Laat de zoete aardappelchips goed afkoelen en bestrooi met wat zeezout.
    Enjoy!
Deel dit Recept
15 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *