Hi Foodlovers!
Snacks, wie houdt er niet van.
Deze bacon kaas uienringen, smaken dubbel gedipt in de Tomatenketchup heerlijk bij een goed glas wijn, of een lekker koud biertje.
Enjoy!
Porties | Prep Tijd | Passieve Tijd |
4personen | 10minuten | ca.45 minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Passieve Tijd |
ca.45 minuten |
- 25 a 30 plakjes Bacon of wikkelspek
- 6 Cheesstrings in dunne strings uit elkaar getrokken
- 3 grote uien in dubbele ringen gesneden, haal binnenste ringen eruit.
- heinz tomatenketchup
- Verse tijm of peterselie (optioneel)
Ingrediënten
|
- Verwarm de oven naar 185 graden
- Vul de uienringen met de dunne cheesstrings en wikkel voorzichtig de plakjes bacon of spek eromheen, let erop dat alle bacon/spek goed om de uienring zit, zodat ook de kaas goed blijft zitten.
- Leg de ringen op een rooster en bak ze voor 30 a 45 minuten in de oven.
- Haal ze na baktijd uit de oven en laat ze een paar minuutjes afkoelen.
- Garneer eventueel met verse Tijm blaadjes of peterselie, en serveer met de Heinz tomatenketchup.
- Enjoy!
No Comments