SOEPEN

Bietensoep met boerenyoghurt en bieslook

Bietensoep met boerenyoghurt en bieslook
Omdat het zo lekker warm is, een koud soepje!.
Bietensoep met boerenyoghurt en bieslook
Recept Afdrukken
Omdat het zo lekker warm is, een koud soepje!.
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Snipper de uien en snij de bleekselderij in blokjes. Fruit ze in een kookpan in wat olie glazig en voeg de bieten en bouillon toe. Breng aan de kook en laat ca. 1½ uur op een laag pitje koken tot de bieten zacht zijn. Voeg de gepelde tomaten toe en breng weer aan de kook. Pureer het mengsel in de keukenmachine tot een dunne puree. Voeg meer bouillon of water toe als de soep te dik is. Breng op smaak met peper, zout, suiker en citroensap en zet een nachtje in de koelkast weg zodat de smaken goed in kunnen trekken. Serveer de soep met boerenyoghurt en gesneden bieslook. De soep is ook warm heerlijk! Geniet ervan!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

    FoodBlaBla | De foodblog uit Velp en Arnhem
    Privacyoverzicht

    Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.