Hi foodlovers!
Hebben jullie ook zo een zin in het voorjaar?
Dit eenvoudige lekkere voorjaarshapje maakt mij heel erg gelukkig, ik hoop jullie ook!
Liefs,
Jacq
Bladerdeeg pakketjes met asperge ham en kaas.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4stuks | 5minuten | 15 tot 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
4stuks | 5minuten |
Kook Tijd |
15 tot 20minuten |
- 4 plakjes bladerdeeg ontdooid
- 150 g zure room
- 4 plakken Beenham
- 12 dunne groene asperges gewassen
- 100 g geraspte kaas
- 1 ei geklutst
- zout / peper
- nootmuskaat
- verse tijmblaadjes optioneel
Ingrediënten
|
- Verwarm de oven op 210° C boven en onder warmte
- Besmeer de plakjes bladerdeeg met de zure room, bestrooi met peper, zout en nootmuskaat. Beleg met een plakje ham en bestrooi met kaas. Leg de asperges (3 per plakje) er bovenop. Vouw de zijkanten naar elkaar toe en druk het bladerdeeg vast tot een pakketje.
- Bestrijk met geklutst ei en strooi nog wat extra kaas erop. Bak de pakketjes voor 15 tot 20 minuten in de oven, totdat ze mooi bruin en gaar zijn.
- Enjoy!
No Comments